Diversen trainingen

Privétraining en Coaching wandelingen:
Soms is het prettig voor de baas om privétraining te nemen. Bij een privétraining worden de oefeningen geheel afgesteld aan de wensen en eisen van de baas. Er zijn verschillende mogelijkheden en de lessen duren gemiddeld een half uur. Ook is het mogelijk om privétraining aan huis te volgen.

Nieuw zijn onze Coaching wandelingen. Tijdens een wandeling in het bos werken we aan een goede band tussen baas en hond. We gaan aan slag met problemen waar men tegenaan loopt of aan specifieke oefeningen werken, geheel naar wens van de eigenaar. Een combinatie tussen training en gedragstherapie, zonder dat er een probleem nodig is om aan te werken!
Neem contact met ons op voor meer informatie.
Kosten:
Priveles op de hondenschool 30 minuten: 35 euro
Privles aan huis (Emmeloord eo) 30 minuten: 45 euro
Coach wandeling (Bos Nagele) 30 minuten: 35 euro of 4 lessen voor 125 euro

Klik hier om je in te schrijven 

Ringtraining
Ringtraining is voor eigenaren die graag met hun hond een keer naar een hondenshow/tentoonstelling willen gaan om het exterieur van hun hond te laten beoordelen. Bij zo’n show gaat het erom dat de hond zich zo voordelig mogelijk toont, want een keurmeester beoordeeld de hond in stand en beweging. Alle aspecten van het showen van een hond komen in deze cursus aan bod.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.