Gehoorzaamheid

Verschillende honden, verschillende leeftijden, verschillende achtergronden, dus verschillende trainingen! Het is bij ons mogelijk een aantal verschillende gehoorzaamheidstrainingen te volgen. Uiteraard wordt er eerst gekeken naar welk niveau de hond heeft, zodat deze in overleg in de juiste groep geplaatst kan worden. Onze trainingen bestaan niet uit standaard oefeningen en afsluitingen door middel van examens. Wij kijken per cursus naar wat een hond en baas nodig heeft en waar we dan naartoe kunnen werken.

Basis Gehoorzaamheid 1 en 2
In deze cursussen worden een aantal reguliere oefeningen aangeleerd zoals af, zit, volgen, blijven, maar vooral wordt er aandacht besteed om de relatie tussen baas en hond te optimaliseren! De cursus bestaat uit 10 lessen.
Tevens leren de eigenaren tijdens de lessen ook te letten op de lichaamstaal van de hond, sociale omgangsvormen, stress signalen van de hond, hoe leren onze honden, en nog veel meer.
Om door te gaan naar één van de sporten moet men in het bezit zijn van een certificaat Basis GH II. 

Vervolgtrainingen

Om lekker bezig te blijven met je hond of om fanatiek te trainen, voor ieder wat wils! Wil je graag in de gehoorzaamheidsoefeningen bezig blijven? Dan zijn deze vervolgtrainingen dé oplossing. Gedrag & Appèl 1, 2 en 3.
De cursussen zijn om de puntjes op de i te zetten van de gehoorzaamheidsoefeningen. We gaan verder met wat nieuwe en moeilijkere oefeningen en ook hier staat de relatie tussen baas en hond centraal. Het belangrijkste uitgangspunt moet zijn: beide hebben plezier in de training!