Gehoorzaamheid

Verschillende honden, verschillende leeftijden, verschillende achtergronden, dus verschillende trainingen! Het is bij ons mogelijk een aantal verschillende gehoorzaamheidstrainingen te volgen. Uiteraard wordt er eerst gekeken naar welk niveau de hond heeft, zodat deze in overleg in de juiste groep geplaatst kan worden. Onze trainingen bestaan niet uit standaard oefeningen en afsluitingen door middel van examens. Wij kijken per cursus naar wat een hond en baas nodig heeft en waar we dan naartoe kunnen werken.

Basis Gehoorzaamheid 1 en 2
In deze cursussen worden een aantal reguliere oefeningen aangeleerd zoals af, zit, volgen, blijven, maar vooral wordt er aandacht besteed om de relatie tussen baas en hond te optimaliseren! De cursus bestaat uit 10 lessen waarbij ook weer de theorie met de praktijk wordt behandeld tijdens de lessen. Dus geen aparte theorieles, maar lekker praktijkgericht aan de slag!
De eigenarenleren tijdens de lessen te letten op de lichaamstaal van de hond, sociale omgangsvormen, stress signalen van de hond, hoe leren onze honden, en nog veel meer.
Wil je door naar de recreanten of sport cursussen? Dan kun je doorstromen naar de Gevorderden.
Aantal lessen: 10 lessen
Leeftijd: Vervolg op de puppytraining en honden die nog geen training hebben gehad. 
Start lessen: Regelmatig start er een nieuwe groep op verschillende momenten. 
Kosten: € 125,=

Basis Gehoorzaamheid 3 (opstap naar de Recreanten of Sport)
Om lekker bezig te blijven met je hond of om fanatiek te trainen, voor ieder wat wils! Wil je graag in de gehoorzaamheidsoefeningen bezig blijven? Of wil je door naar een leuke sport of CombiFun? In de Gevorderden cursus gaan we verder met de puntjes op de i zetten, maar wordt er ook kennis gemaakt met de mogelijkheden van de verschillende sporten. We gaan verder met wat nieuwe en moeilijkere oefeningen en ook hier staat de relatie tussen baas en hond centraal. Het belangrijkste uitgangspunt moet zijn: beide hebben plezier in de training!
Aantal lessen: 10 lessen
Leeftijd: Vervolg op Basis 2
Start lessen: Regelmatig start er een nieuwe groep op verschillende momenten.
Kosten: € 125,=

Klik hier om je in te schrijven