Nieuws

* In verband met de (herfst)vakantie is de hondenschool gesloten van 18 t/m 31 oktober 2021. In week 43 gaan de lessen van de puppy’s en de lessen van Margreet en Nicole wel door. Vanaf 1 november 2021 gaan alle lessen weer volgens de planning door. 

* We gaan weer van start! Alle trainingen mogen weer in groepsverband volgens de laatste regels van de overheid. De Basis groepen en Puppy groepen gaan begin juli weer van start. Iedereen die zich heeft opgegeven heeft inmiddels een mail ontvangen. De recreanten en de sporten gaan in augustus weer van start. 

* De puppytraining zit erg snel vol. Geef je daarom ruim voordat je pup komt op om zeker te zijn van een plekje! Kijk hier voor meer info over onze puppytrainingen.
Voor meer info mail naar info@dogeyes.nl

* In verband met de Corona-crisis en daarbij behorende maatregelen zijn er helaas geen groepslessen mogelijk en is de hondenschool gesloten. Wel is het mogelijk om een priveles aan te vragen. Voor pups en de puppytraining hebben we nu een leuke tijdelijke regeling met een strippenkaart voor privelessen. Maar ook voor oudere honden en pubers staan we gewoon klaar met onze privelessen. Dit doen we in de vorm van een praktijkgerichte wandeling. Wil je meerdere lessen omdat je graag met je hondje bezig blijft? Ook dat kan zeker! We gaan wandelen in het bos of in je eigen omgeving. Informeer naar de mogelijkheden.