Puppytraining

**NIEUW**PUPPY-PRIVE-TRAINING** Voor meer info zie hieronder

In de eerste paar weken van een hondenleven, kunnen we eigenlijk het beste gebruik maken van hun leergierige gedrag. Ze hebben hun veilige nest verlaten bij broertjes, zusjes en vooral bij hun moeder. Ze komen in een compleet andere omgeving met verschillende indrukken. Ze moeten de wereld verkennen, leren wat leuk is, leren wat eng is. En ook leren wat wél mag en leren wat niet mag. De basisbeginselen van een aantal commando’s is natuurlijk heel mooi om aan te leren. Het is hartstikke leuk als de pup straks een aantal commando’s kent die makkelijk zijn in het dagelijks leven. Maar wat nog belangrijker is, hoe krijg je een goede band met de hond? Want een goede relatie betekent dat de hond ook graag dingen voor zijn baas gaat doen in de toekomst. Wij gaan dat samen met jullie doen. De puppytraining in een groep op de hondenschool bestaat uit 7 lessen waarin theorie en praktijk verwerkt is. Na de puppytraining is het mogelijk om in te stromen in de Basis Gehoorzaamheid 1. Iedere week kun je instromen zodat je snel met je pup aan de slag kunt. Geef je op door ons een mail te sturen. 
Iedere woensdagavond om 19.00 uur  is er puppytraining. Neem op tijd contact met ons op zodra je weet dat de pup komt, zodat je al ruim van te voren een afspraak kunt maken om te starten.
Neem contact met ons op voor het adres van de trainingslocatie.

GROEPSTRAINING
Dagelijkse omgangsregels, zindelijkheidstraining, niet opspringen, omgaan met vreemde  voorwerpen en geluiden, de meest gangbare dingen in een puppyleven komen aan bod. Bij ons leert de pup, of liever gezegd de baas, een aantal commando’s. Ook krijgen de puppen dierenartstraining. Buiten het aanleren van bv wandelen zonder trekken, zitten, liggen, leren we vooral hoe je het beste contact kunt krijgen en houden met je hond! De puppytraining is er voor pups vanaf de leeftijd van 8 weken.
Start leeftijd: Vanaf 8 weken
Start lessen: Iedere week instroom mogelijk
Aantal lessen: 7 lessen van 45 minuten
Kosten: € 130,= (incl Goodybag!)
Klik hier om je in te schrijven

PUPPY PRIVE TRAINING
Het is bij ons ook mogelijk om puppy privé training te volgen. Voor mensen die bijvoorbeeld in wisseldiensten werken en waarbij het lastig in te plannen is om naar de wekelijkse groepstraining te komen. Of als je het gewoon niet zo prettig vindt om in een groep te trainen en je graag één op één begeleiding wil. Deze privétraining is naar eigen wens en op afspraak in te plannen. Je krijgt of 3 privélessen aan huis (of andere locaties verder af te spreken). Of je krijgt 4 lessen waarvan de eerste les aan huis is, de volgende 2 lessen op de hondenschool in de groep (voor socialisatie) en de laatste les op een afgesproken locatie zoals een winkelcentrum, het bos of gewoon bij jullie thuis. Dé ideale training om heel specifiek met je hondje te trainen en alle tijd te hebben voor vragen!

Start leeftijd: Vanaf 8 weken
Start lessen: Iedere week op afspraak mogelijk
Aantal lessen: 3 (alleen prive) of 4 (2 prive/2 groeps)lessen van 45 minuten
Kosten: € 130,= (binnen de nop) incl Goodybag
Klik hier om je in te schrijven