Puppytraining

**Er is erg veel vraag naar de puppytraining. Geef je ruim van te voren op. Startdata (woensdagavond) staan in de agenda op de website**
In de eerste paar weken van een hondenleven, kunnen we eigenlijk het beste gebruik maken van hun leergierige gedrag. Ze hebben hun veilige nest verlaten bij broertjes, zusjes en vooral bij hun moeder. Ze komen in een compleet andere omgeving met verschillende indrukken. Ze moeten de wereld verkennen, leren wat leuk is, leren wat eng is. En ook leren wat wél mag en leren wat niet mag. Wij gaan dat samen met jullie doen. De puppytraining bestaat uit 6 lessen waarin theorie en praktijk verwerkt is. Na de puppytraining is het mogelijk om in te stromen in de Basis Gehoorzaamheid 1. Iedere 3 weken start er een nieuwe groep, zodat je snel met je pup aan de slag kunt. Geef je op door ons een mail te sturen. 
Iedere woensdagavond om 19.00 uur of  bij voldoende deelname op zaterdagochtend 8.30 uur is er puppytraining. Neem op tijd contact met ons op zodra je weet dat de pup komt, zodat je al ruim van te voren een afspraak kunt maken om te starten.
Neem contact met ons op voor het adres van de trainingslocatie.

Waarom puppytraining?
De basisbeginselen van een aantal commando’s is natuurlijk heel mooi om aan te leren. Het is hartstikke leuk als de pup straks een aantal commando’s kent die makkelijk zijn in het dagelijks leven. Maar wat nog belangrijker is, hoe krijg je een goede band met de hond? Want een goede relatie betekent dat de hond ook graag dingen voor zijn baas gaat doen in de toekomst.
Wat leren we?
Dagelijkse omgangsregels, zindelijkheidstraining, niet opspringen, omgaan met vreemde  voorwerpen en geluiden, de meest gangbare dingen in een puppyleven komen aan bod. Bij ons leert de pup, of liever gezegd de baas, een aantal commando’s. Ook krijgen de puppen dierenartstraining. Buiten het aanleren van bv wandelen zonder trekken, zitten, liggen, leren we vooral hoe je het beste contact kunt krijgen en houden met je hond! De puppytraining is er voor pups vanaf de leeftijd van 8 weken.
Start leeftijd: Vanaf 8 weken
Start lessen: Iedere 3 weken start er een nieuwe groep
Aantal lessen: 6 lessen
Kosten: € 100,= (incl Goodybag!)

Klik hier om je in te schrijven