Puppytraining

**Momenteel is er erg veel vraag naar de puppytraining. Vanwege de Corona maatregelen zijn de puppytrainingen aangepast en niet in groepsverband. Geef je ruim van te voren op zodat je zeker bent van een plekje. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie**

In de eerste paar weken van een hondenleven, kunnen we eigenlijk het beste gebruik maken van hun leergierige gedrag. Ze hebben hun veilige nest verlaten bij broertjes, zusjes en vooral bij moeder. Ze komen in een compleet andere omgeving met verschillende indrukken. Ze moeten de wereld verkennen, leren wat leuk is, leren wat eng is. En vooral leren wat wél mag en leren wat niet mag.
Iedere woensdagavond om 19.00 uur is er puppytraining. In principe is er iedere week instroom mogelijk op afspraak. Neem op tijd contact met ons op zodra je weet dat de pup komt, zodat je al ver van te voren een afspraak kunt maken om te starten. Dit om teleurstelling te voorkomen. Bel of mail voor meer info.
Neem contact met ons op voor het adres van de trainingslocatie.

Waarom puppytraining?
De basisbeginselen van een aantal commando’s is natuurlijk heel mooi om aan te leren. Het is hartstikke leuk als de pup straks een aantal commando’s kent die makkelijk zijn in het dagelijks leven. Maar wat nog belangrijker is, hoe krijg je een goede band met de hond? Want een goede relatie betekent dat de hond ook graag dingen voor zijn baas gaat doen in de toekomst.      

Wat leren we?
Dagelijkse omgangsregels, zindelijkheidstraining, niet opspringen, omgaan met vreemde  voorwerpen en geluiden, de meest gangbare dingen in een puppyleven komen aan bod. Bij ons leert de pup, of liever gezegd de baas, een aantal commando’s. Ook krijgen de puppen aparte dierenartstraining. Buiten het aanleren van bv wandelen zonder trekken, zitten, liggen, leren we vooral hoe je het beste contact kunt krijgen en houden met je hond!
De puppytraining is er voor pups vanaf de leeftijd van 8 weken.