Voorstellen

Yvonne Bugel-Jansen
Eigenaar – Kynologisch Gedragstherapeut – Instructeur

Mijn naam is Yvonne Bugel-Jansen en eigenaar van Kynologisch Advies Centrum Dog Eyes. Ik ben in het gelukkige bezit van een aantal Labradors waar we zo nu en dan ook een nestje mee fokken. Na bijna 10 jaar les gegeven te hebben in de jachthondenwereld besloot ik dat het tijd werd om mijn eigen hondenschool op te zetten. Dit werd in 2010 in Nagele een feit. Het belangrijkste vind ik dat mensen gewoon lekker bezig zijn met hun hond om op die manier een mooie band op te bouwen met elkaar. Wederzijds vertrouwen, plezier hebben en het begrijpen van de hond zijn daarvoor in mijn ogen de beste ingrediënten.

Na het behalen van mijn opleidingen tot kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut in Barneveld in 2003 heb ik nog heel wat workshops, lezingen en cursussen gevolgd op het gebied van hondengedrag. Onder andere Canine Fitness (Elma Bakker/Brigitte van Gestel), Hersenwerk voor Honden voor Professionals (HvH), Tricks & Trucks (Brigitte van Gestel), de opleiding Homeopathie voor Dieren en ben ik erkend ABC-instructeur (Hermina Stout). Ieder jaar zorg ik ervoor dat ik weer bijgescholing volg, zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hondengedrag.
Sinds eind 2017 ben ik ook erkend en lid van “Apdt-Bene”. Dit staat voor “Association of Pet Dog Trainers”. Een organisatie opgericht door John Fisher om een kwaliteitsgarantie te bieden aan eigenaren die met hun hond een cursus willen volgen. Het doel van de vereniging is het gebruik van effectieve, hondvriendelijke, ondwangmatige, pijnvrije en beloningsgerichte technieken binnen hondentraining te bevorderen.  
Ik hoop nog vele baasjes te kunnen helpen om een goede band met hun hond op te bouwen zodat ze samen vooral plezier kunnen hebben!

 

Margreet Hoogendoorn-Terpstra
Instructeur

Mijn naam is Margreet Hoogendoorn-Terpstra. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Zelf hebben we 3 labradors en soms fokken wij een nestje. Verder hebben we momenteel 3 paarden en nog 3 katten.  In 2001 ben ik begonnen met les geven. Eerst de Agility (behendigheid) training, daarna puppytraining en Diverse Gehoorzaamheidscursussen. Inmiddels heb ik ook de opleiding gevolgd voor Hoopers instructuur.
In 2014 ben ik bij Yvonne terecht gekomen om te trainen met m’n oudste hond Tessa. Na enige tijd ben ik gevraagd om te komen helpen met de puppytraining, wat ik heel graag doe. Inmiddels geef ik ook training in Hoopers en Basis Gehoorzaamheid groepen en doe dat met heel veel plezier.